Sabtu, 13 Oktober 2018

Ternion ICO


Ternion je licencirana digitalni razmjenu platforma, integrirana vrata Fiat i poslovne usluge. Ona se širi dostupnost na tržištu kriptovalyutnogo spaja moderne financijske usluge za decentralizirane financijskih sustava, što olakšava i promovira inovacije u kriptovom Ternion financiranja također ima za cilj promicanje inovacija u razvoju kriptofinansirovanii cryptocurrency ima pravu podršku za profitabilno poslovanje, a ne na spekulacije, ali prirodnih tržišnih sila.
nema Ternion zajednice na platformu koja ima za cilj riješiti neki od problema koji utječu na kriptovalyutnyh tržišne sustave danas, kao što je nedostatak povjerenja od strane ICO u sigurnosti svojih digitalnih imovine, kriptoobmenah s nižim standardima od onih koje je odredio tradicionalne brokerske , te poteškoće provođenja kriptotermina kao načina plaćanja.


Ternionov ekosustav
Ternionov ekosustav sastoji se od tri komponente koje zajednički surađuju i podržavaju Ternion (TRN) kao korisnu platformu za razmjenu.

razmjena 
Ternion Exchange je ekonomska, praktična i učinkovita platforma za razmjenu koja korisnicima omogućava pretvorbu kriptografske kriptografije, zapaliti u kriptografiju i kriptografiju. Glavni cilj razmjene je ponuditi kriptomoneadores integralno rješenje.

Ternion procesor plaćanja 
Proces za plaćanje olakšava isplate između dobavljača i njihovih kupaca. Korisnici će primiti debitnu karticu koju mogu koristiti za plaćanje. Dobavljači mogu odabrati primanje obrađenih plaćanja u načinu rada za fiat ili kriptografsku dodjelu.

Ternion Likvidnost Fonda 
Ovo je srž ostalih dviju komponenti. Time se osigurava da se inflacija TRN tokena ne odvija i neće spasiti akumulirane fondove za razvoj platforme Ternion.

Token Ternion TRN je znak kompatibilan sa ERC20, koji djeluje kao komunalnu znak na platformu za plaćanje za razmjenu ili prijenos oznake na razmjeni Ternion. Dodatno, tokeni omogućuju kompatibilnost sa svim ERC20 kompatibilnim markerima, u korist svih korisnika Ternion ekosustava.

Zašto uložiti u Ternion?
Platforma je dostupna putem aplikacije za mobilne platforme i web aplikacije, što ga čini prikladnim ne samo institucionalnim igračima nego i svim malim investitorima.

Ternion će provesti godišnju reviziju transakcija i rad platforme kako bi osigurala transparentnost i pouzdanost informiranjem javnosti o svakom budućem napretku.

Ternionova razmjena ima europsku komercijalnu licencu i usklađuje se sa svim europskim standardima uspostavljenim za prijenos na vozilu za brzu inspekciju.

Platforma ima potpunu službu za korisnike koja sadrži i vrhunsko upravljanje koje će korisnicima pomoći kada imaju problema ili problema vezanih uz Ternion.

ICO Ternion parametar (TRN signal) 
Token: TRN
Token Protocol: ERC20
ukupno Token: 95.000.000 TRN
Navedite pred-prodaju oznaku: 22500000 TRN
isporuke oznake za ICO: 53,500,000 TRN
Prethodni datum: aktivan do 28. lipnja 2018.
Podaci ICO:
oko jedne razmjene 29. lipnja 29. kolovoza: 1 TRN 0.65 USD
okrugli B 30 30. kolovoza listopad: 1 TRN 2.10 USD
C krug 1. studenog, 30. prosinca tečaj: 1 TRN 3,23 USD

Mekani pokrov: 5 000 000
Tvrdi pokrivač: 65.000.000


Više informacija:

Web-lokacija : https://ternion.io

TERNION ID: XRO826

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...