Sabtu, 13 Oktober 2018

Proiectul ternion


Proiectul ternion?
Ternion de schimb platforma digitală este un licențiat integrat într-o ușă plană și servicii deschise. Nu e că are ca scop cresterea accesului la Criptomonedă prin conectarea cu serviciile financiare moderne pe piața descentralizată, procesul economic pentru promovarea inovării în Comitetul de finanțe, Crypto, prin urmare, mai ușor. om Mai mult decât atât, el își caută experimentat, un om cu ternion Criptomonedă încurajează inovația dezvoltat în necropola Comitetului financiar, că are sprijinul, și poate ajuta cu aceste lucruri pentru noi, nu prin presupuneri, dar au fost conduse înapoi de forțele naturii pe piață.

Ternion o echipa este în mod constant pe piață în viitor. Acesta este un lucru pentru a pune achive noastră în cazul în care este forțat să facă fiecare persoană eforturile. Cu lovit încrederea în noi, și vom face pentru viitor, toate în același timp, ei pot asista, și forma acestuia, este o platformă pentru schimbul de experiențe pentru a vedea cum vin și vedea primul poem tomorrow.You pentru prima dată. Non Solum în commutatione eius exista confortabil pro institutionale lusoribus et suus’ facile convenabil, și scruta de elită în aliquo, aplicația mobilă cum se potrivesc amethy telam et application.For proposita diaphaneitas și fiabilitate, et HIC pe an ternion compoto anunț interesat în publico advancements.We bucla știu că viitorul este descentralizat, economia digitală, dar, de asemenea, conexiune inevitabilă și să înțeleagă valoarea a ceea ce am învățat de finanțare tradiționale,


Ecosistemul Ternion:
Ecosistemul Ternion utilizează EDT Token este sigur. Token EDT ERC20 este ușor de a fi un semnal emis de blocul eteric. Acesta va fi semnalul TRN al mecanismului de plată în toate bunurile și serviciile schimbate de ecosistemele ternion.

Ecosistemul ternion: venituri interne și guvernat de generarea de mecanisme pentru conservarea fondului de lichidități ternion. În Sunder se va sparge încrederea, ce fel de lichid, ca și modelul financiar ternion ternion, la fel ca și forțele pieței, atunci beneficiază de funcționalitatea ternion a unui semn. Simbolul TRN reușește cu ecosistemul său ternion: taxele ar trebui să crească de la porțiune la schimbul prin schimbul de ternioane și să furnizeze un ternion. Acest lucru este canalizat, cu arta că beneficiile ecosistemului pot depinde de naștere, precum și cererea de livrare a TRN și mai adevărată pentru cursul pe care va fi mulțumit.

Caracteristici de trasabilitate: sprijin pentru lichidități

pentru TRN este aranjat pentru a oferi utilizatorilor acces la instrumentele token pentru o varietate de beneficii în ecosistemul ternion. TRN să plătească funcții de utilitate care includ: ternion de schimb, plăți ternion, fondul de lichidități ternion

Reduceri și schimburi de prețuri Ternion

ternion dezvoltatorii obișnuiți în preț doriți să încurajeze utilizatorii EDT atunci când dormi. Stimulente, înseamnă că ar folosi taxele de comerț cu discount redus de la standarde și TRN. Taxele vor fi bine definite pe trei nivele. Nivelul sursei de alimentare pentru a determina standardele TRN circulante.

Modelul financiar: prețul biletului de acces se arde

Pentru a facilita puterea fiabilă a lichidului ternion, modelul financiar este construit în jurul forțelor pieței. Ecosistemul, care este o copie a fișierelor din instituția financiară, are de asigurat o dublă completă și nu rămasă în pharaoh de ternion de care aparține. Tokenul ternion (TRN), care servește ca parte integrantă a teritoriului monetar al ecosistemului, cei trei piloni: schimbul și plățile de lichiditate.

arde Tokenul

Modele arzătoare simbolice prezentate în beneficiile economice pe care le oferă multe dintre cele mai importante. Când vine vorba de conceptul de fruct este de a arde sau de a genera schimbări în raport cu ternionul Ecosistema este dat omului. Ne-a adus la un nivel mai clar și eu sunt un exemplu al relațiilor dintre oameni dintre cele mai vechi, cu trei ori venitul pentru misiune în Token, singurul care a scris să ardă neutilizat

Ternion Avantaje:

care cuprinde
Este plasată pe platforma platformei de aplicații mobile, iar voalul în calea aplicării poate să se întâlnească, atât prin faptul că este nu numai, ci și luând în considerare cum este să avem actori instituționali în retail.

Fiabile și transparente
Analizele Ternion vor fi un an de tranzacții și operațiuni ale platformei cu fiabilitate și transparență, pentru a se asigura că orice dezvoltare viitoare a conștiinței publice.

conformitate
Licenția comercială europeană de schimb valutar nu respectă cu strictețe Liniile directoare europene pentru verificarea respectării acesteia.

Suport pentru clienți 24/7
Platforma este programată și ministerele au sarcina de a emite o întrebare crucială despre clienții care se întreabă unul după altul.

harta rutieră;
Lucrând în ecosistemul ternionului nostri temporis amissa inter-primaria propunem să fie editorii cuantificați și colaboratorii principali Milestones et accesum in ternion Ecosystem statim post publicae venditionis. Rezumate ale celui mai înalt nivel al postpartus ico. O haec cuprinde o foaie de parcurs și o evoluție a ecosistemului mai mare și a ecosistemului ternion.

Detaliu vânzări Token:

Token, Trn
Protocolul Token: ERC20
Roman Token Livrare: 000,000 95 EDT
Furnizarea de livrări de pre-cumpărare: 500,000 22 EDT
Token în magazin HIT: 500 000 53 EDT
Ziua de vânzare înainte de 28 iunie 2018 Active

Ziua HIT;
Sub – 29 iunie – 29 iunie, rata de schimb: 1 TRN = 0,65 USD
per B – 30 septembrie – 30 octombrie curs de schimb: 1 TRN = 2.10 USD
la 100 – 1 noiembrie – 30 decembrie: rata de schimb: 1 TRN = 3 23

HIT Capace:
Capacul soft este de 5.000.000 de dolari
capacul băiatului: 65 milioane dolari

Mai multe informații,
Pagina de start: https://ternion.io
; Bună ziua, hârtie albă, https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Urmați-ne pe Twitter: https://twitter.com/ternionofficial

TERNION ID: XRO826
Sedan 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...