Jumat, 19 Oktober 2018

TERNION – DICHTE TRADITIONELE EN GEDECENTRALISEERDE FINANCIERING




Ternion is een hybride cryptografische uitwisseling met een fiat-gateway en geïntegreerde commerciële diensten.

De Ternion Exchange is een gereguleerde, geautoriseerde en gecentraliseerde entiteit die codering naar codering, fiat naar codering en codering naar fiduciaire handel mogelijk maakt.
In de post-ICO fase zal de uitwisseling een hybride worden. Het vergemakkelijkt een gedecentraliseerde uitwisseling met een gecentraliseerde centrale.

De Ternion-betalingsprocessor is een betalingsgateway die naar goeddunken van een provider kan worden geïmplementeerd en kaarten aan zijn gebruikers kan uitgeven. Gebruikers kunnen de betaalpas ook gebruiken om verkopers te betalen. Aanbieders kunnen ervoor kiezen om fiat of cryptocurrency te ontvangen voor goederen en services door de Ternion API in hun betaalmethode te implementeren. Dit is mogelijk dankzij de integratie van Exchange in het systeem.

Ternion Liquidity Fund is compatibel met twee bedrijfsmodellen en vormt de ruggengraat van Exchange en de betalingsverwerker. Het Fonds is ook verantwoordelijk voor het opnieuw kopen van de tokens door een kwart van de winst van het bedrijf te gebruiken en deze te verbranden om de inflatie te bestrijden. Het Fonds bewaart ook nog een kwart van de geaccumuleerde fondsen om liquiditeit beschikbaar te hebben voor de toekomstige uitbreiding van Ternion wereldwijd.


De totale marktkapitalisatie voor de cryptocurrency-sector steeg plotseling met $ 600 miljard tijdens de laatste maanden van 2017. Terwijl Bitcoin verantwoordelijk was voor een aanzienlijk deel van de groei, met een toename van meer dan $ 200 miljard in de loop van het jaar, verscheidene andere alternatieve cryptocurrencies (Altcoins) ) volgde dezelfde trend. Algemene handelsvolumes groeiden dienovereenkomstig in dezelfde periode en bereikten een maximum van meer dan $ 50 miljard in 24 uur, in hetzelfde bereik als het gemiddelde volume van de NYSE. Met de toename van de vraag op de handelsplatforms leden enkele van de belangrijkste beurzen aan Denial of Service (DoS), aangezien hun infrastructuur niet bereid was om met die snelle toename van het aantal operaties om te gaan. De eindresultaten voor de gebruiker waren een trage service, gemiste kansen en in sommige gevallen aanzienlijke verliezen,

Vanuit die situatie hebben de uitwisselingen hun activiteiten en apparatuur geconsolideerd, maar er is nog steeds een algemeen gebrek aan toegangspoorten tot de cryptografische ruimte, wat een probleem vormt voor belastingbetalers die snel van Crypto naar Fiat moeten komen en vertrekken en vice versa.

De uitwisselingen van cryptocurrencies hebben in versnelde tempo bewerkingen in landen over de hele wereld tot stand gebracht. Een van de belangrijkste data-aggregators op de markt, CryptoCompare. com, heeft meer dan 120 uitwisselingen over de hele wereld. Deze uitwisselingen zijn gedifferentieerd in een reeks elementen, waaronder: grootte, model (gecentraliseerd of gedecentraliseerd) en hoeveelheid onderhandelde activa.

De top 10 beurzen genereren meer dan $ 3 miljoen aan vergoedingen per dag, of meer dan $ 1 miljard per jaar (Bloomberg). Hoewel deze cijfers niet exact zijn, is de omvang van de kasstromen die momenteel worden geassocieerd met de cryptocurrency exchange-sector enorm. De grootste volume-uitwisseling is momenteel Binance. Binance boekte slechts een nettowinst van $ 200 miljoen in het eerste kwartaal van 2018, een stijging van meer dan 2.800% in vergelijking met het vorige kwartaal. Volgens gegevens die zijn samengesteld door het intelligente contractplatform van Aelf, worden uitwisselingen in Azië zoals Huobi, Bitfinex,

De Upbit- en Bithumb-processen variëren van $ 600 miljoen tot $ 1,4 miljard in het dagelijkse transactievolume en heffingspercentages van gemiddeld 0,3%, wat betekent dat Azië de helft van de wereldwijde handel in cryptocurrency voor zijn rekening neemt.

De Ternion Exchange wordt in eerste instantie gelanceerd als een gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling met zorgvuldig geselecteerde functies die de door concurrenten aangeboden functies overtreffen. Het doel van deze pijler van het ecosysteem van Ternion is om een ​​complete oplossing te bieden voor de cryptocurrency-handelaren. De tweede fase van de uitwisseling is om een ​​gedecentraliseerd uitwisselingsplatform (DEX) te bouwen dat aanvankelijk wordt ondersteund door het Ternion-liquiditeitsfonds.

Parameters ICO Ternion (TRN-signaal)

Leaves: TRN
Token-protocol: ERC20 totaaltoken
: 95000000 NRT-
levering van een kaart in de verwachte verkoop: 22,5 miljoen TRN-
levering van fiches tijdens ICO: 53500000 TRN
Voorverkoop: actief tot 28 juni 2018.
ICO Datum:
rond aan 29 juni, augustus koers 29 verandering: 1 TRN 0,65 USD
ronde B 30 augustus, 30 oktober, de wisselkoers: 1 TRN 2,10 USD
ronde C op 1 november, 30 december, de wisselkoers is: 1 TRN 3,23 USD
Zachte hoes: 5000000
Harde kaft: 65000000


Termijnbetalingen dienen als een sleutelfactor voor het verbeteren van de toegang en bruikbaarheid van de cryptocurrency. Ternion-betalingen zijn een betalingsverwerkingssysteem dat voor maximale efficiëntie rechtstreeks in de Ternion-uitwisseling wordt geïntegreerd. Naast het verbeteren van de toegang tot cryptocurrency voor zowel consumenten als verkopers, genereert Ternion Payments inkomsten via een kleine transactiekost voor elke transactie. Ternion OÜ zal deze opbrengst gebruiken om TRN-tokens opnieuw te kopen en op te nemen, waardoor het aanbod van TRN-trills elk kwartaal wordt verminderd. (Meer informatie is te vinden in het deel over het financiële model van Ternion).


1e kwartaal van 2018
de ontwikkeling De uitwisseling begint.

T2 2018
openbare voorverkoop. Exchange Home

T3 2018
verkoop aan het publiek.

Trimester 2018
Gedecentraliseerde bètawisseling gesloten. De uitwisseling presenteert margeonderhandelingen. De gedecentraliseerde ontwikkeling van Exchange begint. Verandering van liquiditeit in de groepering van geld.

1e kwartaal 2019
De ontwikkeling van Ternion-betalingen begint. Start de gedecentraliseerde verandering. Gesloten beta-betaling Voorschotbetaling.

T2 2019
Start de betalingen.
MATERIAAL


U kunt meer informatie vinden over het platform of deelnemen aan hun verkoopsgroep via de volgende links:


TERNION ID: XRO826
Et: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...