Senin, 10 September 2018

Ternion - cripto-hibrid de schimb cu gateway-ul fiat și pre-ico

Hasil gambar untuk ternion bounty

Ternion intenționează să rezolve unele cazuri în condițiile actuale de schimb în spații necorespunzătoare ale monedei criptate și chiar să pună în pericol cea mai gravă expansiune.

Ecosistemul Ternion oferă o soluție reală pentru toate instituțiile financiare legale care

sunt ușor de înțeles pentru utilizarea în schimbul tot mai mare de criptoterme.

Ternion este un schimb reglabil de cripto-valute, cu sediul în Estonia, oferind

soluții de primă clasă pentru criptare și cripto-codare și procesare a plăților.

Ecosistemul Ternion constă din trei piloni:

fondurile de lichiditate de la Bursa Ternion, Ternion Payment și Ternion.

Ternion combină securitatea tradițională a platformelor financiare în cadrul monedei criptografice de schimb valutar.

schimb

(DEX).

Ecosistemul Ternion oferă o soluție reală pentru toate instituțiile financiare legale care sunt gata să fie utilizate cu schimbul tot mai mare de cripto-valute,

ternion funcționând în cadrul unui comerț cu licență totală [FVR000209].

această licență va permite Ternate să funcționeze ca un schimb reglabil, iar procesorul de procesare token va crește prețurile și va încuraja schimbul de utilizatori să cumpere și să stocheze jetoane.

face o tranziție fără obstacole între lumea veche a monedelor fiat și noua lume cripto-valută. Pe măsură ce lichiditatea schimbului centralizat crește, Bursa Ternion va combina descentralizarea.

Bursa Ternion oferă oferte simple, sigure și diverse, cu suport complet pentru clienți. Procesorul de plată va fi activat de clienții Ternion și de partenerii comerciali

pentru integrarea fără precedent a monedei crypto în viața cotidiană.

Schimbul de Ternion

sprijină

experiența și capacitatea de utilizare a plăților Ternion Utilizatorii de primă clasă

24/7 suport, securitate și transparență

Plata Ternion

Acceptați Cryptocurrency, Acceptați

instituțiile financiare reglementate Fiat

Integrare simplă API

Fondul de lichiditate Ternion

Furnizarea riscului de acoperire a riscurilor pentru capitalul ecosistemic

Sustain Exchange Trading Exchange Pool

Ternion de gestionare a lichidităților

Bursa Ternion oferă fiat-tocrypto de tranzacționare și, pe măsură ce este licențiată, va urca efectiv scările către CoinMarketCap după o lansare comercială completă, datorită disponibilității tranzacțiilor pentru organizațiile auditate din întreaga lume.

Tokenul de la cheie (TRN) va fi folosit ca metodă de schimb în întregul ecosistem Ternion. Acestea includ costurile de tranzacționare, comisioanele de comision și taxele de înscriere. TRN va fi creat numai în timpul unui eveniment, începând cu o vânzare prealabilă personală. În plus, nu vor fi vândute jetoane după finala ICO. Jetoanele nevândute vor fi distruse.

TRN este un activ digital hibrid, susținut de un ecosistem financiar care își menține lichiditatea prin activități profitabile.

Structura pre-vânzare a tokenului TRN



Vânzarea publică de jetoane

De îndată ce vânzarea preliminară este finalizată și Ternion dezvoltă bursa MVP Cryptocurrency, atunci proiectul va fi deschis pentru vânzarea publică a jetoanelor. Tokenul public va fi vândut prin 3 runde cu o rată de reducere mai mică pentru fiecare rundă ulterioară.


GREAT TEAMUL nostru se va strădui să lucreze cât mai mult posibil pe proiectul nostru, dacă sunteți interesat de proiectul nostru, puteți investi aici.

pentru actualizări legate de informațiile despre investiții despre codul TRN, puteți urmări legăturile de pe site-urile noastre oficiale de rețele sociale de mai sus.

Detalii:


TERNION ID: XRO826
Eth: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...