Senin, 10 September 2018

Den ternion Project?

Hasil gambar untuk ternion bounty

Den ternion Project?

Ternion utbyte digital plattform är en licensierad integreras i en platt dörr och öppna tjänster. Det är inte att det syftar till att öka tillgängligheten till kryptovaluta genom att ansluta med moderna finansiella tjänster i den decentraliserade marknaden, den ekonomiska processen för främjande av innovation i finansutskottet, Crypto därför lättare. För övrigt söker han upplevde man, en man med kryptovaluta ternion uppmuntrar innovation utvecklas i begravningsplatsen i finansutskottet, att den har stöd av, och kan hjälpa till med dessa saker för oss, inte genom gissningar, men drevs tillbaka av naturkrafter i marknaden.

Ternion ett lag är ständigt på marknaden framöver. Som är i en sak att sätta vårt achive om det är tvungen att göra varje person strävanden. Med slog deras förtroende för oss, och vi gör för framtiden, allt på samma gång kan de bevittna det, och bilda det, det är en plattform för utbyte av erfarenheter för att se hur kom du in, och se den första tomorrow.You dikt för första gången. Non solum in commutatione eius institutionale est comfortable pro lusoribus et suus 'facile convenient, et scruta elit in aliquo, ut fit cum mobile app amet telam et application.For proposita diaphaneitas et reliability, et hic per annum ternion compoto interesse ad ut in publico de advancements.We loop vet att framtiden är decentraliserad digital ekonomi, men också oundvikligt anslutning och förstå värdet av det vi lärt traditionell finansiering,

Ternion Ecosystem:

Ternion ekosystem är att använda EDT Token blir säker. Token EDT ERC20 lätt att vara en signal som utfärdats av den eteriska blockchain. Det kommer att vara betalningsmekanismen signal TRN kärnan i alla varor och tjänster som utbyts av ternion ekosystem.

Den ternion Ecosystem: Internal Revenue och styrs genom att generera mekanismer för att bevara ternion Liquidity Fund. Förtroendet ska bryta i Sunder, vilken typ av vätska, som den finansiella modellen ternion ternion, precis som de krafter av marknaden, så är det till gagn för ternion funktionalitet till en skylt. TRN token lyckas med sin ternion Ecosystem: avgifter bör öka från portion som utbyte genom ternion Exchange och leverera en ternionum. Detta kanaliseras, med konsten att nyttan av ekosystemet kan bero på förlossningen, liksom efterfrågan på leverans av TRN ännu mer sant för kursen som han skulle vara nöjd med.

Spårnyttofunktioner: likviditetsstöd

för TRN arrangeras för att ge användarna tillgång token verktyg för en mängd fördelar i terniones ekosystem. TRN att betala nyttofunktioner som inkluderar: Exchange ternion, ternion betalningar, Liquidity Fund ternion

Ternion utbyte och prisrabatter

ternion vanliga utvecklare i priset vill uppmuntra användarna EDT när de sover. Incitament, betyder de att han skulle använda den kraftigt rabatterade handelsavgifter från de normer och TRN. Avgifter kommer att vara väl definierad på tre nivåer. Strömförsörjningen nivå för att bestämma cirkulerande ge TRN standarder.



Finansiell Modell: tillgångs biljettpriset bränna

För att underlätta tillförlitlig vätska ternion driver den finansiella modellen är uppbyggd kring marknadskrafterna. Ekosystemet, som är en kopia av filerna i det finansiella institutet, för att säkerställa en fullständig och inte kvar i ternion Farao två gånger, den tillhör. Token ternion (TRN) som fungerar som en inneboende del av ekosystemet valuta land ternion de tre grundpelarna: Exchange och betalningar ternion Reserve likviditet.


bränna Token

Symboliska bränn modeller som visas i de ekonomiska fördelarna de erbjuder många av de viktigaste. När det gäller begreppet frukt det är att bränna eller genereras ändras i förhållande till ternion Ecosistema ges till person. Har fört oss till en tydligare och jag är ett exempel på relationerna mellan människor bland de äldsta, med tre gånger intäkterna för uppdrag i Token, den enda som skrivit att bränna outnyttjad

Ternion Fördelar:

omfattande

Den är placerad på sitt mobila app-plattform från plattformen, och slöjan i vägen för ansökan kan mötas, så att genom att vara inte bara, utan också av hänsyn till vad det är att ha de institutionella aktörerna i detaljhandeln.

Pålitlig och transparent

Ternion revisioner kommer att bli ett år av transaktioner och driften av plattformen med tillförlitlighet och öppenhet i syfte att säkerställa att all framtida utveckling av det allmänna medvetandet.

Regelefterlevnad

Utbytet ternion europeiska handeln licens har alla men snabbt följer de europeiska riktlinjerna för verifiering av Onboarding det.

24/7 kundsupport

Plattformen är tidsplanerad och ministerierna har i uppdrag att utfärda en avgörande fråga om kunder som frågar efter varandra.

färdplan;

Working in ternion Ecosystem nostri temporis amissa inter primaria propositum est quantum ad redigendum major Contributors Milestones et accessum in ternion Ecosystem statim post publicae venditionis. Summi uiri aciem quae nobis hoc tendere plenitudine temporum longo post partus ico. Et haec includit omnes roadmap ad progressionem gradus maioris et ternion Ecosystem.

Token försäljnings Detalj:

Token, trn
Token protokoll: ERC20
Roman Token leverans: 000 000 95 EDT
Token tillförsel av förköp: 500 000 22 EDT
Token in i butiken HIT: 500 000 53 EDT
Pre-sale dag fram till 28 Juni 2018 Aktiv

HIT dag;
Under - 29 Juni - 29 Juni, växelkurs: 1 TRN = 0,65 USD
per B - 30 september - 30 oktober växelkurs: 1 TRN = 2,10 USD
per 100 - November 1 - December 30: Växelkurs: 1 TRN = 3 23

HIT Caps:
Mjuk kap 5 000 000 $
boy cap: $ 65 000 000

Hasil gambar untuk ternion bounty

Mer information,

Följ oss på Twitter: https://twitter.com/ternionofficial

TERNION ID: XRO826
Eth: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...