Selasa, 04 September 2018

Aimedis - operationeel medisch ecosysteem

Hasil gambar untuk aimedis bounty

Over Aimedis:

Aimedis is een bedrijf dat samenwerkt met meer dan twintig ziekenhuizen in drie landen en dat al meer dan 10.000 klanten heeft geholpen. Het ecosysteem van Aimedis wordt geleverd door 2 blockchains, één privé en één publiek. Aimedis biedt haar klanten de mogelijkheid om hun gegevens onder controle te houden, zelfs als ze het willen verkopen. Ook, voor Amedias blijft een team van woordklassespecialisten en professionals in de medische industrie. 
Het Aimedis-netwerk heeft een database waarin alle informatie over patiënten wordt bijgehouden. Vanwege de implementatie van blockchain-technologieën kan Aimedis de gegevens van de patiënt beveiligen. Gebruikers kunnen hun gegevens alleen delen met een bepaald aantal artsen of ze kunnen privé houden in een kluis.

Hasil gambar untuk aimedis bounty


Waarom Aimedis?
Amedias heeft in de kern een team met grote werkervaring in de geneesmiddelenindustrie. Het werkt op dit moment samen met meer dan twintig ziekenhuizen in drie landen.
Amedias zal ervoor zorgen dat zijn patiënten volledig beveiligd zijn door de technologieën van blockchain te gebruiken. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over hun gegevens en medische geschiedenis.
Patiënten kunnen veranderen met hun ervaring en feedback aan elkaar achterlaten. Patiënten krijgen ook de mogelijkheid om contact op te nemen met hun arts via een videochat. Door deze functie te gebruiken, ontvangt de patiënt een online consulatie en een medisch recept. Op deze manier zullen patiënten sneller medische diensten ontvangen, zullen alle informatie en chats privé blijven vanwege de implementatie van de blockchain.

AIM Token:

AIM-tokens worden op twee manieren beheerd. Ten eerste zullen AIM-houders profiteren van de ecosysteemdiensten van Aimedis. Verder zal Aimedis AIM Social ontwikkelen, een platform waarmee patiënten elkaar wereldwijd kunnen helpen. 
Een ander gebruik van AIM-tokens is deelnemen aan proeven om toegang te krijgen tot verschillende medische dossiers. Voor deze patiënten zullen profiteren van een vergoeding van de farmaceutische industrie en wetenschappelijke onderzoeksfaciliteiten en het is volledig vrijwillig.
Conclusie:

Aimedis biedt zijn gebruikers een oplossing voor actuele problemen in de geneesmiddelenindustrie en lost dit op met behulp van blockchain-technologieën. Aimedis zal zorgen voor de beveiliging van de gegevens van haar patiënten en hen nieuwe mogelijkheden bieden voor diensten op het ecosysteem van Aimedis!


Voor meer informatie:


Eth: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...