Kamis, 17 Mei 2018

Safein

Image results for safein bounty

Safein zal de eerste betalingsdienstaanbieder ter wereld zijn die de nodige documenten opneemt om EI Electronic Funds (EI) -licenties voor de betaling van crypto en fiat te verkrijgen. Ons belangrijkste doel is om nutteloze registraties en KYC-controles te elimineren door onze gebruikers toe te staan ​​dit eenmaal op ons platform te doen en vervolgens die gegevens te gebruiken wanneer u online services gebruikt. Met live MVP kun je het proberen, gebruikers bezoeken gewoon de Safein-website, registreren, downloaden de app en proberen het uit. Goed product, door uitstekend bedrijf.

Aangezien we een enorme groei in e-commerce zien, is de industrie zelf nog steeds rijp voor verbetering, aangezien er bezorgdheid bestaat over gegevensbescherming, cyberbeveiliging, witwassen van geld en het monopolie van verschillende sectoren. Je zou kunnen stellen dat het internet is ontworpen zonder een identiteitslaag. Het dagelijks contact is een grote worsteling geworden, omdat je je paspoort op bijna elke investeringswebsite moet gebruiken.

Er is niets beters dan het perspectief van een handelaar. Uit marktonderzoek blijkt dat nieuwe gebruikers aan boord een online serviceprovider in rekening kunnen brengen tot 20 USD per nieuwe klant, met een totale jaarlijkse stuwing voor identiteitsgaranties van meer dan EUR 3,5 miljard in het VK alleen. Erger nog, er is nog meer geluk nodig om de verzamelde persoonlijke gegevens te verzamelen, te beheren en op te slaan.
Image results for safein bounty

MISSION SAFEIN

Safein is een single sign-on digitale identiteit en een enkele betaalportefeuille . Safein zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we betalen, registreren en volledige identiteitsverificatie krijgen, met slechts één klik. Met Safein hebben gebruikers altijd de controle, kunnen ze anoniem inloggen op online platforms, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hoe ze het uitgeven, kunnen ze de toegang permanent intrekken met een enkele klik. Met het Safein-platform kunnen gebruikers uw volledige activiteitengeschiedenis bekijken, inclusief aanmeldingen, aanmeldingen en betalingen.
Zodra de gebruiker zich bij Safein aanmeldt , kunnen ze betalingen uitvoeren zonder aanvullende informatie te verstrekken. Bespaar je geld in traditionele valuta of cryptocurrency. 
Safein converteert automatisch en stuurt geld naar verkopers. Omdat alle verwerkte betalingen binnen de limieten van Safein vallen, werken ze in een oogwenk, tegen minimale kosten. Safein brengt een nieuw tijdperk van identiteit en erkenning van betalingen op mondiaal niveau. U kunt hier verbinding maken met Safein op hun Telegram.
Image results for safein bounty

GEWELDIGE ARCHITECTUUR

Safein is gebouwd om gebruikers in staat te stellen hun identiteit te behouden, evenals crypto- en fiat-valuta's in open accounts op ons platform. Safein zal op verschillende bedrijfsdomeinen ingaan waar de combinatie van al het bovenstaande voordelen oplevert voor zijn gebruikers online en offline. De hoogste prioriteit van Safein is het elimineren van excessieve registratie en KYC-procedures.
Tegelijkertijd zal Safein crypto-betalingen op alle e-commercewebsites standaardiseren. Op dit moment ontvangt geen van de grootschalige Payment Service Providers fiat- en crypto-betalingen. Safein lost dit op door gebruikers toe te staan ​​hun artikelen rechtstreeks te betalen met behulp van hun Safein portemonnees, ongeacht de valuta in het account.
Safein heeft net onze MVP vrijgegeven die op hun site kan worden geprobeerd. Hiermee kunt u een account maken, dit verifiëren en koppelen aan uw mobiele apparaat en proberen om u moeiteloos te registreren bij sommige van onze demosites. De Safein Whitelist begint op 1 maart. Als de enige huidige TGE met hun live MVP-versie, is dit geweldig. Je kunt MVP live hier proberen op de Safein MVP-registratiepagina .

Safein Token Generation Event

Het originele SFN-token uit het Safein-netwerk dat gebruikers 100% gratis betaalt voor SFN-handelaars. Maandelijkse cashback voor gebruikers die met Safein-token betalen. Hiermee kunnen gebruikers Login pool gebruiken om Safein gebruiksstimulansen aan andere websites te bieden. Poolregistratie om nieuwe gebruikers en verwijzingsgroepen te belonen om het aantal gebruikers snel te laten groeien.
Safein TGE gaat op 25 april uit. Met TGE 4000 ETH softcap en 12,500 ETH hardcap. Tarief voor SFN-token is 1 ETH = 7.000-9.000 SFN. Safein houdt een bonusronde en verdeelt deze overeenkomstig.
Image results for safein bounty

conclusie

Safein is de bron van deze inhoud. De virtuele valuta is geen wettig betaalmiddel, wordt niet ondersteund door de overheid en het saldo van de rekening en de waarde ervan vallen niet onder de bescherming van de consument. Dit persbericht is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie is geen beleggingsadvies of -aanbieding voor belegging.
Image results for safein bounty
Image results for safein bounty

Voor meer informatie, bezoek de onderstaande link:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...