Senin, 07 Mei 2018

Lej / ejer din helt egen udveksling under BIRAKE PLATFORM

                          Image results for birake bounty

Birake Platform er en revolutionerende platform, der gør det muligt for enhver fra hele verden at eje eller leje deres helt eget udveksling. Den eneste forskel er, at inden for Birake-platformen vil de aspirerende ejere aldrig skulle begynde fra bunden eller ny igen. Fordi alle Køb og Sælg ordrer foretaget i udvekslinger lejer / købt under Birake Platform vil dele Køb og Sælg ordre, hvilket betyder, at alt er forbundet bag sig som en tunnel, og det eneste, ejeren vil fokusere på, er, hvordan man tiltrækker brugere på sit websted.

Birake tilbyder den første af det slags og vil revolutionere individualiteten af dagens udvekslinger. Nye ejere kan spare en masse penge på denne måde og i stedet for at bruge på markedsføring og reklame kan de fokusere på udgifter til andre vigtige ting.

                            

Med Birake kan alle eje deres egen udvekslingsplatform ved at leje ved hjælp af Birake. Alle udvekslinger, der bruger vores platform, deler deres ordrer, hvilket betyder, at en ny udvekslet leje i Birake-platformen vil have mange købs- og salgsordrer på den første dag, der lancerer din egen udveksling.

Leje og eje din helt egen udveksling er meget af besværet med at starte ud. Bekymre dig ikke mere! Fordi Birake Platform hjælper dig med en tiltrængt hjælp! Med Birake platform vil udvekslinger lejet eller købt på platformen dele købs- og salgsordrer, hvilket betyder at alt i baggrunden er forbundet som en underjordisk tunnel. Det er kun op til de enkelte ejere, og de mennesker, der kører udvekslingen for at få deres fronter på hjemmesiden, ser godt ud, men alt i alt er i bunden forbundet og arbejder på en enkelt rod.

Vi ved alle, hvor vigtige Udvekslinger er i kryptokurrencyens verden. Vi kan købe og sælge en valuta til en anden valuta ved hjælp af disse udvekslinger. Men problemet med det nuværende marked er individualitet. Brugere og investorer har en tendens til kun at bruge de øverste noter af udvekslinger og efterlader nye, selvom de tilbyder gode og bedre tjenester, vil det være svært at få deres markedsvolumen til at stige op. Birake vil løse individualiteten af ​​hver udveksling, forskellige udvekslinger lejet i Birake-platformen vil forbinde med hinanden. Forestil dig en anden bygning forbundet via en underjordisk tunnel. Det er, hvad Birake Platform vil gøre i Cryptocurrency Sphere.

                          

Diagrammet af Birake, der klart forklarer, hvordan platformen vil fungere.
Det er meget enkelt og let at forstå. Forestil dig, at dine ordrer fra "Binance" (for eksempel formål) vil synkronisere med købs- og salgsordrer fra "Bitrrex" (prøveformål). Ja, det er muligt med Birake Platform. Forskellige udvekslinger vil forbinde hinanden, ligesom blokchain teknologi forbinder hver og en af os. Birake vil være "bitcoin" af udvekslinger.

                            

Token Distribution Detaljer:

Som nævnt ovenfor er TGE og presale ansvarlig for fordelingen af 75% af symbolet: 225.000.000 tokens. Denne fordeling omfatter førsalg (op til 30% af tilgængelige mønter), fuldt salg (45% af tilgængelige mønter). Eventuelle tokens, der ikke sælges i førsalget, overføres til vores reserve-tokens.

Vi stiller 40M af de samlede BIR-tokens til udviklingsgruppen og rådgivere. Disse tokens er låst i 12 måneder.

Vi reserverer vores forsyning for at blive brugt af virksomheden til udgifter med reklame.

Endelig holder vi kommunikation og markedsføring op til de højeste standarder.

For at vide mere om Birake:

Hjemmeside: https://birake.com/
Whitepaper: https://birake.com/assets/docs/whitepaper_birake.pdf
Twitter: https://twitter.com/birakecom
Telegram: https://t.me/birakecom

bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1917269
eth: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...