Jumat, 19 Oktober 2018

Ternionov projekt


Što je Ternion projekt? 
Osim toga, šifriranje financira Ternion promicanjem inovacija, profitabilno poslovanje i pravi podršku za razvoj kriptokonantzia potaknut špekulacijama, ali tržište je upravljan od strane prirodnih sila.

Ternion Group stalno štede tržište. Potaknite naše granice, tako da svi mogu pokušati pronaći. Povjerenje u nas, budućnost se sutra okuplja. Ovdje možete dobiti prvi doživljaj razmjene iskustva i vidjet ćete prvu verziju. Razmjena je ne samo za institucionalne igrača, ali je zgodan i jednostavan za bilo koji dućan, a aplikacija platforma i mobilna web aplikacija. Kako bi se postigla transparentnost i pouzdanost, Ternion će provoditi godišnju reviziju budućih javnih dostignuća. Znamo da je financiranje je decentralizirana digitalna budućnost, ali smo također shvatili povezivanja i vrijednosti koje su nam dao tradicionalni financijski.


Ternionov ekosustav: Ternionov ekosustav 
podržava TRN Utility Token. Znak koji popunjava TRC ton ERC20 šalje se u Ethereum Blockchain. TRN će biti ključni mehanizam plaćanja za robe i usluge izmijenjen u Ternionovim ekosustavima.

U ekosustavu Ternion svi mehanizmi koji generiraju unutarnje prihode usmjereni su na zaštitu Ternion Liquid Funda. Kao Ternionov financijski model zasnovan na prirodnim silama na tržištu, Ternionova likvidnosna podrška također ima funkcionalne mogućnosti financiranja. TRN znakovi dobro su integrirani u Ternion ekosustav, kao što su tečajni tečajevi preko Ternion Exchange i Ternion plaćanja. Taj mehanizam pouzdanosti doveo bi do velike potražnje za TRN znakom, tj. Preusmjeravanjem ekosustava stvaranjem ciklusa opskrbe i potražnje.
Tin Utility Značajke: TRN Translucent odgovornost je dostupna za Ternion ekosustava. TRN korisne funkcije su sljedeće: Ternion Exchange, Ternion Plaćanje, Likvidnost Valley Ternion

Ternionova komercijalna popustna naknada 
Ternionek TRN tokeni se isplaćuju na promidžbene kamatne stope. Komercijalne naknade kreću se u tri lako dostupna područja. TRN pokrivenost strujnim krugom sada određuje scenu.


Financijski model: 
Da bi aktivirali povoljnu cijenu tonova kroz ozbiljnu likvidnost, Ternion radi na financijskom modelu koji je izgrađen na tržišnoj snazi. Ternionov financijski model i ekosustav tvrdeći da Ternion Tokeni ostaju vitalni. Ternion Sign (TRN) je intrinzički dio ekosustava i izvorna je valuta Ternionovih triju stupa: Burza, Ternionova plaćanja i rezervi likvidnosti.


Broken Broken 
Tokens na temelju financijskih modela nude mnoge ključne prednosti. Snimanje tona će promijeniti razinu prihoda generiranog ekosustavom Ternion i ne može se jamčiti. Stoga, osim institucionalnih igrača, mali investitori također imaju. Transparentan i pouzdan

Ternion će imati godišnje inspekcije i operacije na novoj platformi kako bi osigurao transparentnost i pouzdanost, što ih čini svjesnim budućih događaja.

Ispunjavanje 
Ternion Exchange propisa ima europsku komercijalnu licencu i nastavlja provoditi brze provjere svih europskih standarda za rubove.

Služba za korisnike 24/7 
Platforma pruža korisničku uslugu tijekom vremena, iako cjelokupno upravljanje klijentima s problemima ili problemima vezanim uz Ternio.

Početna stranica: 
U radu Ekonomskog fakulteta Ternyon, naš je glavni cilj smanjiti vrijeme između najvažnijih prekretnica i pristupa javnom pristupu Ternosi pristupu. To će nam omogućiti da bude odlučujući izazov za natjecatelje koji dobivaju duge pozicije ICO-a. Ova stranica sadrži glavne faze razvoja Ternosy ekosustava.


Token prodaja Detalji: 
token: Trn 
znak protokoli: ERC20 
ukupno strijelac: 95 000 000 TRN 
oprema lokalne pre-prodaju: 22 500 000 TRN 
oprema na lokalnoj ICO: 53 500 000 TRN 
Cijena Datum: 28. lipnja do 2018. 
Ico datuma:

Okrugli – 29. lipnja – 29. kolovoza, valutnog tečaja: Trn = 0.65 1 USD 
Dodatak B – 30 kolovoz – 30 listopad, valutnog tečaja: 1 = 2.10 USD TRN 
kup C – 1. studenoga – 30. prosinca tečaj: 1 TRN = 3,23 
Ikone Caps:

Soft kapica: $ 5 000 000 
tvrdoglavka: 65 milijuna dolara

Za više informacija: 
Web stranica: https://ternion.io
Pratite nas na Twitteru: https: // twitter.com/ternionofficial

TERNION ID: XRO826
Y: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...