Jumat, 19 Oktober 2018

ternion


Ternion licentie op een digitaal platform voor de uitwisseling, de ingang van geïntegreerde en zakelijke diensten Fiat. Het is de uitbreiding van de beschikbaarheid van de kriptovalyutnogo markt moderne financiële diensten te koppelen aan het financiële systeem van decentralisatie, die faciliteert en stimuleert innovatie in kriptovom ternion fonds is ook bedoeld om innovatie te bevorderen bij de ontwikkeling van cryptogeld kriptofinansirovanii echte ondersteuning voor een winstgevend bedrijf en niet op speculatie, maar de krachten van de natuur markten ,
geen ternion mensen op een platform dat zich richt op een aantal van de problemen die de markt beïnvloeden systeem kriptovalyutnyh vandaag, zoals een gebrek aan vertrouwen van de ICO in de beveiliging van digitale activa die zij, kriptoobmenah met lagere normen dan die van de traditionele makelaar in te stellen en moeite het uitvoeren van cryptothermine als methoden op te lossen betaling.


Ternion Ecosystem
Ternion-ecosystemen bestaan ​​uit drie componenten die samenwerken en Ternion (TRN) ondersteunen als een nuttig uitwisselingsplatform.

uitwisseling
Ternion Exchange is een platform van economische uitwisseling, handig en effectief dat gebruikers in staat stelt om cryptografische cryptografie, fiat zetten in cryptografie en cryptografie. Het hoofddoel van deze uitwisseling wordt aangeboden cryptomoneadores als integrale oplossing.

Ternion-betalingsprocessor
Betalingsverwerkers faciliteren betalingen tussen leveranciers en hun klanten. Gebruikers ontvangen een bankpas die ze kunnen gebruiken om betalingen uit te voeren. Leveranciers kunnen ervoor kiezen betalingen te ontvangen die worden verwerkt in de fiat- of cryptografische toewijzingsmodus.

Ternion Liquidity Fund
Dit is de kern van de andere twee componenten. Dit zorgt ervoor dat de TRN-token-inflatie niet optreedt en genereert geen opgebouwde fondsen voor de ontwikkeling van Ternion-platforms.

Ternion TRN Token is een teken dat compatibel is met ERC20, dat fungeert als een teken dat het platform vergoedingen voor uitwisselingen of overdrachtstokens in Ternion-uitwisselingen moet betalen. Tokens bieden bovendien compatibiliteit met alle compatibele ERC20-markers, ten behoeve van alle gebruikers van het Ternion-ecosysteem.

Waarom investeren in Ternion? 
Dit platform is beschikbaar via applicaties voor mobiele platforms en webapplicaties, waardoor het niet alleen geschikt is voor institutionele spelers, maar ook voor alle particuliere beleggers.

Ternion voert jaarlijkse audits uit van transactie- en besturingsplatformen om transparantie en betrouwbaarheid te garanderen door het publiek te informeren over toekomstige voortgang.

Ternion-uitwisseling heeft een Europese commerciële licentie en voldoet aan alle Europese normen voor on-board transmissies voor snelle controles.

Dit platform heeft een complete klantenservice die ook het topmanagement bevat dat klanten helpt bij problemen of problemen met Ternion. 
Ternion ICO-parameters (TRN-signaal)

Token: TRN 
Protocol Token: ERC20 
Token Totale: 95.000.000 TRN 
Geef token pre-sale: 22.500.000 TRN 
token levering voor ICO: 53,5 miljoen TRN 
Date Voorverkoop: actief tot en met 28 juni 2018. 
ICO gegevens: 
ronde een uitwisseling van 29 juni 29 augustus : 1 TRN 0,65 USD 
round B 30 augustus 30 uitwisseling oktober: 1 TRN 2.10 USD 
C rondte op 1 november, december 30 wisselkoers: 1 TRN 3,23 USD

Zachte kaft: 5 000 000 
harde kaft: 65.000.000


Verdere informatie:


TERNION ID: XRO826
Eth: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...