Sabtu, 13 Oktober 2018

Ternion ICO platformas prezentācija



Ternion ir autorizēta digitālās apmaiņas platforma, kas ir integrēta ar vārtejas fiat un tirdzniecības pakalpojumiem. Tās mērķis ir paplašināt tirgus pieejamību kriptovalyutnogo savienojot mūsdienīgus finanšu pakalpojumus, lai decentralizētu finanšu sistēmām, kas veicina un sekmē inovāciju finansējuma kriptovom arī Ternion lai veicinātu inovāciju izstrādē kriptogrāfisko kriptofinansirovanii -monnaie ka reālu atbalstu ienesīgs bizness, un nevis uz pieņēmumiem, un dabas tirgus spēkiem.

tā Ternion kopiena platformā, kuras mērķis ir atrisināt dažas problēmas, ar kurām saskaras šodienas kriptovalyutnyh tirgus sistēmām, jo ​​ICO uzticības trūkums viņu digitālo aktīvu drošību, kriptoobmenah ir mazāk stingri standarti nekā tie, ko nosaka tradicionālie brokeru uzņēmumi, un grūtības, īstenojot kriptotermīni kā norēķinu metodi.


Ternionas ekosistēmas 
Ternionas ekosistēma sastāv no trim elementiem, kas sadarbojas un atbalsta ternionu (TRN) kā noderīgu apmaiņas platformu.

Exchange 
Exchange Ternion ir pielāgojama, pieejamu un efektīvu apmaiņas platforma, kas ļauj lietotājiem pārvērst kriptogrāfisko šifrēšanu, fiat kriptogrāfijā un kriptogrāfiju. Galvenais apmaiņas mērķis ir piedāvāt kriptotērētājiem pilnīgu risinājumu.

Ternion maksājumu 
apstrādātājs Maksājumu apstrādātājs veicina maksājumus starp piegādātājiem un saviem klientiem. Lietotāji saņem debetkarti, ko viņi var izmantot, lai veiktu maksājumus. Pēc tam pakalpojumu sniedzēji var izvēlēties saņemt apstrādātus maksājumus fiat vai kriptogrāfijas piešķiršanas režīmā.

Ternion likviditātes fonds 
Tas ir pārējo divu sastāvdaļu sirds. Tas nodrošina, ka TRN žetonu inflācija nenotiek, un netiks ietaupīti Ternion platformas izveidošanai uzkrātie līdzekļi.

TRN 
TRN token ir ar ERC20 saderīgs marķieris, kas platformas lietderības žetonā tiek izmantots, lai apmaksātu tirdzniecības vai naudas pārveduma maksas Ternion Exchange. Turklāt mikroshēmas piedāvā saderību ar visiem marķieriem, kas ir saderīgi ar ERC20 un kas ir izdevīgi visiem Ternion ekosistēmas lietotājiem.

Kāpēc ieguldīt Ternionā?
Platforma ir pieejama, izmantojot mobilo platformu lietojumprogrammu un tīmekļa lietojumprogrammu, kas padara to ērti ne tikai institucionālajiem spēlētājiem, bet arī jebkuram privātpersonām.

Ternion veiks darījumu un platformas darbības gada revīziju, lai nodrošinātu pārredzamību un uzticamību, informējot sabiedrību par jebkādu turpmāku progresu.
Ternionas fondu birža ir iegādājusies Eiropas komerciālo licenci un atbilst visiem piemērojamiem Eiropas noteikumiem par borta pārraidi ātrai pārbaudei.
Platformai ir visaptverošs klientu atbalsta dienests, kas pat satur optimālu pārvaldību, kas palīdzēs klientiem problēmu vai problēmu gadījumā, kas saistīti ar Ternion.

Parametrs ICO Ternion (marķieris TRN) 
Žetoniem: TRN 
protokols marķiera: ERC20 
kopējais marķiera: 95000000 JRT 
Power marķieris atrodas pirms pārdošanas: 22500000 TRN 
Power marķieris par ICO: 53500000 TRN 
Reģistrācijas datums: aktīvs līdz 28. jūnijs 2018. 

datums ICO: 
Round 29 jūnijs augusts 29 Koeficients Exchange: 1 TRN USD 0,65 
B kārta 30. augusts 30. oktobris valūtas kurss 2,10 USD 1 TRN 
C apaļu 1 novembris 30 decembris kurss: 1 USD TRN 3, 23
Soft Cover: 5000000 
Hardcover: 65000000


Detalizēta informācija:

Tīmekļa vietne: https://ternion.io

TERNION ID: XRO826
Eth: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...