Senin, 11 Juni 2018

HELIOS COIN

Resultados de imagens para helios generosidade

Vreedzame groeten van het universum, deze keer zal ik het hebben over ICO of project HELIOS COIN,  bedankt voor het nemen van de tijd om dit artikel te lezen. Sampean Pancen Ngeten (JOSS).

Helios Mining Ltd. ontwikkelt een Solar Mining Clusters-systeem dat rechtstreeks elektriciteit kan verbruiken aan hernieuwbare energiebronnen. Onze clusters worden gemaakt op basis van een Off-Grid (autonome) zonnegenerator, een dompelaggregaat, uitgerust met mijnapparatuur, communicatie- en automatiseringsfuncties gekoppeld aan de vierde industriële revolutie.

Ze zijn volledig autonoom, ondersteunen afstandsbediening en hebben een revolutionair koelsysteem dat ongeveer 2% van het totale stroomverbruik van het systeem verbruikt. Bovendien zijn deze hightechoplossingen volledig geïntegreerd in bestaande wereldwijde logistieke systemen en zorgen ze ervoor dat onze beleggers unieke handel aanbieden in de vrije wereld van elektrische cryptografie, waar ze zich ook bevinden (* binnen de gordel voor zonne-energie).

Resultados de imagens para helios generosidade

DE MIJNBOUW TOEKOMST IS HIER NU

We vinden het leuk als het systeem autonoom is, gesloten, het circuit zelf vereist minimaal onderhoud dat op ons werkt, toch? 

Hoe al deze technologische oplossingen combineren in crypto-valutamining? Hoe maak je je geen zorgen over de kosten en het oneindige van elektriciteit? Hoe u zich geen zorgen hoeft te maken over de noodzaak van regelmatig reinigen van stof en vuil, of landbouwkundige ventilatie en al uw eigen uitgaven, maakt u zich geen zorgen over de beschikbaarheid van internet en de juiste valutadraling voor mijnbouw? We hebben dat doel bepaald.En we zijn daar aangekomen.

We combineren zonnepanelen, elektrische opslagsystemen, immersiekoeling, stand-alone mijnbouw en toegevoegd aan dit cockpit-zelflerende besturingssysteem dat onafhankelijk crypto-valuta converteert voor mijnbouw op basis van de situatie in de markt. Het ideale systeem. Zoals we wilden. En je zult het ook geweldig vinden. 

ONZE VOORDELEN

Zonne-energie 
Milieuvriendelijke en milieuvriendelijke energie voor mijnbouw.Ideaal voor een land met een warm klimaat. Het milieu niet schaden. Eindeloze energiebronnen zonder slijtage en vermogensverlies. 

Batterij 
's Nachts wordt de daling in efficiëntie van het zonnepaneel gecompenseerd door de accumulatie van energiereserves in accu's per dag. De nieuwste batterijen hebben een hoog rendement en een lange levensduur. 

Immersion Cooler
Eindoplossing problemen met ongelijke koelplanken, dure elektronische componentenvervuiling, ventilatorgeluid en permanente systeemreparatie. Denk aan de auto die aan het begin van de vorige eeuw doorlopend werd gemonteerd?Onderdompeling koeling is de toekomst van de mijnbouw. 

Intelligente valuta 
De speciaal ontwikkelde software analyseert de marktsituatie in realtime en leidt mijnuitrusting om tussen verschillende valuta, waardoor een maximale mijnefficiëntie wordt bereikt. 

Decentralisatie Als u 
de mijnbouweenheid uit de voeding laat vallen, kunt u het autonome systeem op de meest geschikte plaatsen plaatsen - op geen enkele afstand van de beschaving, op veel plaatsen tegelijkertijd. Tegelijkertijd zullen dergelijke gedecentraliseerde systemen functioneren. 

Wettelijke voorwaarde
Vanwege de verschillende manieren om verbinding te maken met internet en het gebrek aan afhankelijkheid van elektriciteit, dragen systeemeigenaren niet het risico van 'overmatige regulering' door de staat. Het systeem kan niet wettelijk worden losgekoppeld van elektriciteit of internet.


FUNCTIES

BOUNTY PROGRAMMA 
Ons speciale geschenkprogramma zal het mogelijk maken om zelfs kleine inverstors te krijgen. We hebben besloten dat elke activiteit moet worden beloond en extra beloningen moet genereren voor de actieve leden van ons team. Dus, aarzel niet om deel te nemen. 

SPECIALE VOORWAARDEN 
Het is geen geheim dat elk team grote investeerders probeert te bereiken. Daarom maken we speciale investeringsvoorwaarden voor stichtingen en private business angels met een minimumbedrag van 1 miljoen euro. 

POWER FREE 
Een indoor gesloten circuit is ideaal voor mijnbouw. Vrij vermogen betekent dat we niet afhankelijk zijn van elektriciteitsvoorzieningen van de overheid. We kunnen de mijne.Geen uitgaven. Alle ongebruikte elektriciteit kan aan de overheid worden verkocht. Dat is een bonus. 

FUNCTIONELE MVP
Een klaar, getest en werkend solaire mijncluster dat dagelijkse inkomsten genereert voor ons. Dit is geen investering, geen idee of een virtueel softwareproduct. Het is een complexe hardware die elke dag werkt. 

GROWTH INKOMEN 
Hoe meer zonstations we hebben - hoe meer kracht we hebben.Meer kracht betekent meer mijnwerkers. Meer mijnwerkers betekenen meer crypto-valuta en meer geld voor ons en onze investeerders. 

CRYPTO-CURRECY AUTOMATISCHE KEUZE 
We hebben een aangepast algoritme gemaakt dat het mijnprocesautomatisch omzet in een munt die voor mij winstgevender is. Dat betekent dat de winstgevendheid van mijnbouw zal toenemen.

Resultados de imagens para helios generosidade

INFORMATIE OVER ICO

Het HLC-token is het Ethereal-token op basis van de ERC-20-standaard. HLC-token verleent 
hun rechthebbenden: Het 

verkrijgen van 100% inkomsten uit onze eigen mijnactiviteiten in twee fasen: 

75% onmiddellijk betaalbaar 
25% wordt geïnvesteerd om toekomstige betalingen te verbeteren 
Ontvangt 35% van de inkomsten van HeliosCoin uit mijnbouwactiviteiten van derden 

Stem en veto bij het maken van belangrijke beslissingen over bedrijfsstrategie 

Token wordt aangeboden voor 92 dagen: van 1 juli 2018 tot 1 oktober 2018. 

Helios Mining Ltd. Company startte zijn eerste ICO Autonomous HeliosCoin ter wereld.
Mijnoplossingen zijn gericht op alternatieve energiebronnen.Voorstel staat open voor wereldgemeenschap. Limieten zijn van toepassing op Duitse ingezetenen, evenals op investeerders uit de Verenigde Staten. 

Totaal token: 5 miljoen tokens (Niet toegewezen tokens worden niet gemaakt) 

Prijstoken bij vrijgave: 0,001 ETH 

Token Distributie: 

Bounty-programma - 3% van gedistribueerde tokens 
Oprichtingsploeg -10% voor het stichtende team 
Reserve - 5% van het reserve-terugkoopfonds 
Bijdragers - 82% van de gepubliceerde tokens 

Ontvangst: BTC, BTH, BTG, LTC, ETH, DRAADOVERDRACHT 

PRE-ICO Startdatum: 1 mei 2018 
PRE-ICO Vervaldatum: 1 juni 2018 
ICO Startdatum: 1 juli 2018 
ICO-datum vervaldatum: 1 oktober 2018 

Korting:
Particuliere verkoop: 18 april 2018 tot 30 april 2018 bonus 20%

PRE-ICO: 
1 mei 2018 tot 1 juni bonus 20% 

ICO: 
1 juli 2018 tot 8 juli 2018 bonus 20% 
9 juli 2018 tot 16 juli 2018 bonus 15% 
17 juli 2018 tot 1 oktober 2018, een bonus van 10% 
De einddatum van de tokendistributie is 1 oktober 2018. 12:00 GMT


WALKING STREET

01 APR-2018 - Pre-sale tokens 
Smart contract spread. Listing GitHub. Begin met voorverkoop. 

02 MEI-2018 - De eerste clusteraflevering. Pre-ICO. 
50 kWt sollarpanelen en koeldozen voor onderdompeling. 
ASIC installeren. Vroege mijnbouw. ​​PRE-ICO. 

03 JUN-2018 - Lancering van ICO HeliosCoin

  • Het begin van ICO
  • Mijnbouwcluster neemt toe
  • Intercalatie van blockchain04 
  • SEP-2018 - Einde van HeliosCoin ICO. Lijst met aandelen. 
  • Lijst met aandelen. Bestellingen van 10 mWt 
  • zonne-energie zonne-energie systeem. 
05 NOV-2018 - Toegevoegd vermogen - mijnbouw en zonne-energie 
10 mWt elektrische stroomvoorziening op zonne-energie.Aflevering van koelbox voor aflevering. 
Installatie van mijnbouwmaterieel. Het begin van de mijnbouw. 

06 DECEMBER 2018 - Clusterverdeling
  • Zaai zonneclusters over de hele wereld
  • De mijnsoftware voor het cluster wordt gedistribueerd
  • Distributie van clusters wereldwijd
07  JAN-2019 - iOs en Android  IO-apps en Android app-implementaties voor clusterinkopers TEAM SUCCESSGedecentraliseerde beleggingsecosystemen in blockchaintechnologie. U hoeft geen crypto-docent te zijn om te investeren in de meest stabiele en veelbelovende projecten van cryptocurrency en blockchain.

Resultados de imagens para helios generosidade

Tot slot, wat ik kan zeggen is het enorme potentieel van dit bedrijf. All-round ICO is zeer opvallend. Dit is een geweldige open weg om de ICO-wereld te betreden.

Als je weet hoe je onze community kunt verbeteren.
Als je weet hoe je informatie over ons kunt verspreiden in deze wereld.
Als u ideeën heeft voor andere verbeteringen, is dit een voorrecht
Als jullie allemaal meedoen aan onze premie.

Meer informatie Bezoek de  HELIOS COIN  Link:


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NỀN TẢNG RỘNG RỘNG NEXGEN

VẬY LÀ GÌ & TẠI SAO CHÚNG TÔI BIẾT CHÚNG TÔI LÀ NGƯỜI LỚN TIẾP THEO?  DRIFE là một nền tảng chạy xe phi tập trung được cung cấp b...